Ειδήσεις από την Καρδίτσα

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 17:32

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της Λίμνης Πλαστήρα

Ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Νούσιος

 

Τις εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο του οδικού κυκλώματος Λίμνης Πλαστήρα συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Ειδικότερα, σειρά στις εργασίες πήρε η κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο οδικό τμήμα από την Τ.Κ. Καστανιάς έως και το φράγμα της Λ. Πλαστήρα.

Το σημείο των εργασιών επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την πορεία τους. Το συγκεκριμένο έργο αποσκοπεί στη ενίσχυση της ασφαλούς μετακίνησης των ανθρώπων της περιοχής και των επισκεπτών και στην αντικατάσταση βλαβών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες.

Στο περιθώριο της αυτοψίας ο κ. Νούσιος δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι συνεχώς παρούσα, δίπλα στους πολίτες με στόχο την προστασία τους, την άμεση εξυπηρέτησή τους και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής τους. Τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας αποτελούν συνέχεια στις παρεμβάσεις που έχουν στόχο να βελτιώσουν τις οδικές υποδομές και να άρουν τους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί από την πολυχρησία και τα φυσικά φαινόμενα. Πάγια αρχή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού αποτελεί η διασφάλιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε όλο το δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας».

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

 

* * *

Δωρεά πιάνου στο Ωδείο Μουζακίου

Από δωρητή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του

 

Ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης αποδέχτηκε με χαρά την προσφορά δωρητή, η οποία ενισχύει και επιβεβαιώνει την ποιότητα του έργου καθώς και τη δράση του Δημοτικού μας Ωδείου, η οποία γίνεται γνωστή στο Πανελλήνιο.

Ο επιφανής δωρητής, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφατα παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Δ.Ω.Μ. και συνεχάρη τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Γιώργο Γέρμανο, καθώς και την ομάδα των μαθητών και καθηγητών για το εξαίρετο έργο τους και ενδιαφέρθηκε άμεσα να προσφέρει ένα πιάνο στο Δημοτικό μας Ωδείο, προκειμένου οι μαθητές του να μπορούν να ασκούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το νέο πιάνο, εγκαταστάθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας πιάνου του Δ.Ω.Μ. , παρουσία του κ. προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. και των καθηγητών του Δ.Ω.Μ.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. εκφράζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο δωρητή

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass