ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δωρεάν διανομή τροφίμων κατ’ οίκον

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2020 17:43

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Σε δωρεάν διανομή κατ’ οίκον, τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) , προχώρησε από χθες το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το έκτακτο προσωπικό, ξεκίνησαν τη διανομή των τροφίμων σε 2620 δικαιούχους (1468 στα Τρίκαλα, 706 Ρομά και 446 στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων).
Μέχρι τώρα, η διανομή γινόταν σε συγκεκριμένα σημεία, ανά τριήμερο και ανά μεγάλες ομάδες πολιτών. Πλέον, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην κατ’ οίκον διανομή των τροφίμων. Πριν φτάσουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προηγήθηκαν συσκέψεις για το όλο θέμα, για τους τρόπους διανομής, την αναγκαία λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους, τη συνεργασία με τους άλλους τρεις Δήμους της ΠΕ Τρικάλων. Έγινε προεργασία για την έγκαιρη εξασφάλιση των τροφίμων, ενώ πήρε σάρκα και οστά η δημιουργία κέντρου επικοινωνίας μέσω ασυρμάτων, με τη συνεργασία και στήριξη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων, που παραχώρησε συχνότητα στην Πολιτική προστασία του Δήμου Τρικκαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass