«Μείνε Σπίτι, τηλεφώνησέ μας»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2020 21:51

Ο Δήμος Τρικκαίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ευχαριστεί τρικαλινούς και τρικαλινές που ακολουθούν τις οδηγίες και παραμένουν σπίτι τους για να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού COVID-19. Μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής:


"Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη σε αυτήν την προσπάθεια για τη Δημόσια Υγεία.
Υπενθυμίζει επίσης και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην προσέρχονται στο Δημαρχείο και τις υπηρεσίες, καθώς έτσι κι αλλιώς λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό. Αντιθέτως, ο Δήμος Τρικκαίων από την αρχή της κρίσης έχει φροντίσει να λειτουργεί για τον πολίτη με άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση τηλεφωνική. Αν, μάλιστα, υπάρχει ανάγκη για φάρμακα, τρόφιμα, συναλλαγές με το δημόσιο, ο Δήμος αναλαμβάνει να μεταφέρει όσα είναι απαραίτητα".
Υπενθυμίζεται ότι για ηλικιωμένους/ες και μέλη ευπαθών ομάδων, στο 24310 20000. Για ηλεκτρονική επικοινωνία στη διεύθυνση 20000@trikalacity.gr Για τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ήδη πραγματοποιούνται τηλεφωνικές ειδοποιήσεις στην πόλη και τα χωριά. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων trikalacity.gr υπάρχουν αναρτημένες ΟΛΕΣ οι βεβαιώσεις (εργασίας, μετακίνησης, σίτισης για αδέσποτα), οδηγίες για τον κορονοϊό, δραστηριότητες για όσο μένουμε σπίτι, πληροφορίες για απορρίμματα και αδέσποτα.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ ( Της ανταποκρίτριάς μας )

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass