Προς δημοπράτηση η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων

Δημοσίευση: 21 Απρ 2020 17:08

Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει λύση στα προβλήματα άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών της περιοχής των Σελλάνων, δημοπρατείται ύστερα από συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Πρόκειται για το έργο «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ Τ.Ο.Ε.Β. ΣΕΛΛΑΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»προϋπολογισμού 4.155.000,00 ευρώ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προχωρήσει στην κατασκευή του μετά την υπ. Αρ. 4712/02-07-2019 Απόφαση Ένταξης Πράξης.

Το εν λόγω έργο θα δημοπρατηθεί με ανοικτή διαδικασία και με το σύστημα της Μελέτης- Κατασκευής για την επιλογή αναδόχου.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα έξι σημαντικά τέτοιου είδους έργα στη Θεσσαλία συνολικού προϋπολογισμού άνω των 70 εκατ. ευρώ που εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, πρόγραμμα από το οποίο χρηματοδοτούνται όλα τα μεγάλα έργα εγγείων βελτιώσεων στη χώρα. Την υλοποίηση των έργων αυτών αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ οι δημοπρατήσεις παραμένουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass