ΚΑΡΔΙΤΣΑ:

Σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της αρδευτικής περιόδου

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 20:13

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Εν όψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου, ο Δήμος Καρδίτσας, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του, προέβη στην ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ενεργειών και εργασιών που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη παροχή αρδευτικού νερού στις εκτάσεις της δικαιοδοσίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η πρόσληψη των υδρονομικών οργάνων που θα εξυπηρετήσουν τους παραγωγούς και θα διεκπεραιώσουν τη διαχείριση του αρδευτικού νερού στις αντίστοιχες περιοχές, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον εγκεκριμένο κανονισμό άρδευσης του Δήμου. Επίσης, το προηγούμενο διάστημα διενεργήθηκε εκτεταμένος έλεγχος, αποκατάσταση φθορών και συντήρηση των ηλεκτρομηχανικών υποδομών των δημοτικών αντλιοστασίων και των παρόχθιων παροχών, ώστε η έναρξη των αρδεύσεων να γίνει απρόσκοπτα. Σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων έγινε πλήθος παρεμβάσεων που αφορούν στην παροχέτευση του νερού στα επιθυμητά σημεία, ώστε να εξυπηρετούνται οι αρδευτές. Χθες παρουσία του Δημάρχου κ Β. Τσιάκου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δ. Κουφόπουλου ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του αρδευτικού δικτύου και οι εργασίες διευθέτησης που απαιτούνται και πλέον όλα είναι έτοιμα για την λειτουργία του. Να σημειωθεί ότι με αφορμή την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών και εργασιών ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος επισκέφθηκε την περιοχή του Σταυρού, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Κουφόπουλου και της προέδρου της Τ.Κ. κ. Μελίνας Μπαζή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass