Επαινοι και «κατηγορώ» από την Περιβαλλοντική Μαγνησίας

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2020 16:09

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας εκφράζει έπαινο για δύο Δημοτικές Αρχές της Μαγνησίας και καταδίκες για άλλες δύο. Επαινούμε τη Δημοτική Αρχή Σκιάθου και το Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα –αναφέρει σχετική ανακοίνωση- για τον αγώνα που δίνει για να

κατοχυρώσει τα συμφέροντα του Δήμου σε καταπατημένη από επιχειρηματικά συμφέροντα δημοτική έκταση στην περιοχή των Κουκουναριών και να καταδικαστεί η παράνομη αποψίλωση δέντρων στην ίδια περιοχή. Επαινούμε τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου και το Δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό για την προσπάθεια που κάνει για να απελευθερώσουν δρόμους που δίνουν διέξοδο στη θάλασσα στην περιοχή της Μπούφας, οι οποίοι έχουν παράνομα περιφραχθεί. Καταδικάζουμε τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου και τον Δήμαρχο Πατή Κουτσάφτη για την αδικαιολόγητη κοπή υγειών πλατάνων στην περιοχή του Δήμου τους. Καταδικάζουμε τη Δημοτική Αρχή Βόλου και τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για την επιμονή τους να καταστρέψουν το γραμμικό πάρκο που έχει κατασκευαστεί στην οδό Καραμπατζάκη του Κραυσίνδωνα, με πρόγραμμα life. Φαίνεται πως δεν διδάχθηκαν τίποτε από την πανδημία που ταλαιπώρησε τους πολίτες του Βόλου, όχι μόνο από τον εγκλεισμό, αλλά και από την έλλειψη ελεύθερων χώρων της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass