Ασφαλτος γύρωθεν του 1ου Λυκείου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2020 15:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Ένα χρονίζον πρόβλημα που παλαιότερα ταλαιπώρησε αρκετά μαθητές, εκπαιδευτικούς και διερχόμενους αντιμετωπίστηκε από την Δημοτική Αρχή. Στο πλαίσιο εργασιών ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του Δήμου, ασφαλτοστρώθηκαν οι δύο από τις τέσσερις

πλευρές του οικοδομικού τετραγώνου που περικλείει το κτίριο του 1ου Λυκείου. Έτσι πλέον ολοκληρώθηκε περιμετρικά η ασφαλτόστρωση, δίνοντας λύση τόσο στο πρόβλημα της σκόνης, όσο και στο πρόβλημα των στάσιμων νερών κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Στον χώρο όπου γινόταν η ασφαλτόστρωση βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργος Μάττας. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την εξέλιξη της εργολαβίας. «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να λύνουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Σήμερα λύνομαι ένα ζήτημα καθημερινότητας που έμπαινε επιτακτικά από τη σχολική κοινότητα του 1ου Λυκείου και όχι μόνο. Συνεχίζουμε με όρεξη για δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε τον Δήμο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

 

Κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχτηκαν οι κοινότητες Πασχαλίτσας και Γεφυρίων της Δημοτικής Ενότητας Σοφάδων και οι κοινότητες Γραμματικού και Λεονταρίου της Δημοτικής Ενότητας Ταμασίου του Δήμου Σοφάδων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είχε αιτηθεί εγγράφως στις 28-5-2020 την κήρυξη των 4 Κοινοτήτων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 21 Μαΐου 2020 στις παραπάνω περιοχές.
Η κήρυξη ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για 6 μήνες, έως και τις 23 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass