Το «My Market» παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας

Παρουσία των Δημ. Παπαστεργίου και Βασ. Τσιάκου

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 21:16

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας
Φώτ. Καραγιάννη)
Μια μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας έκανε η αλυσίδα My Market. Ειδικότερα μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας και μετά από σχετική συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, η Διεύθυνση της αλυσίδας προσέφερε τρόφιμα

και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Τα είδη θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στην παράδοση των τροφίμων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου, η Διευθύντρια εταιρικών σχέσεων των My Market κ. Δήμητρα Δασκαλάκη καθώς και ο περιφερειακός Δ/ντής κ. Κων/νος Σίμος. Η παράδοση των προσφερομένων ειδών έγινε στις αποθήκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας. «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της. Ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή που λόγω της πανδημίας οι δημότες μας έχουν αυξημένες ανάγκες, όπως όλοι αντιλαμβάνονται μια τόσο σημαντική προσφορά έχει διπλή αξία: Κατ’ αρχάς στηρίζει ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όμως έχει επίσης αξία γιατί δείχνει τον δρόμο της προσφοράς και σε άλλες μεγάλες εταιρείες ώστε να στηρίξουν με τις δράσεις τους ευάλωτους πληθυσμούς της χώρας» δήλωσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε την εταιρεία και τους ανθρώπους της για τη μεγάλη προσφορά υπογράμμισε και τα εξής: «ζητήσαμε από την εταιρεία να στηρίξει τους πληθυσμούς των Δήμων μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Η εταιρία ανταποκρίθηκε και από την ενημέρωση που έχω ήδη έχει προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.
Είναι μια γενναία προσφορά που έρχεται στην κατάλληλη στιγμή καθώς η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων. Είναι βέβαιο ότι με την κοινή προσπάθεια κερδίζουμε τη μάχη και στο επίπεδο διατήρησης της κοινωνικής συνοχής. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της». Τα τρόφιμα παρέλαβε για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ουρανία Σούφλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass