«Η κυβέρνηση προστατεύει τον ‘‘λευκό χρυσό’’ της χώρας μας»

Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2020 17:02

«Η απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη να προχωρήσει στην υπογραφή του πληρεξούσιου, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Δανίας για παραβίαση του κανονισμού ΠΟΠ στο

Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησής μας να προστατεύσει πανευρωπαϊκά και διεθνώς τα συμφέροντα του αγροδιατροφικού μας τομέα. Περιττό να επισημάνω πόσο κρίσιμη είναι η ενέργεια αυτή για τη στήριξη του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας».
Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση του κ. Βορίδη να ενεργοποιήσει τις σχετικές διαδικασίες με στόχο την προστασία της φέτας και των Ελλήνων παραγωγών φέτας.
«Μετά τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας έρχεται μια ακόμα ενέργεια που έχει ως στόχο την προστασία του «λευκού χρυσού» της πατρίδας μας.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεσμεύτηκε προεκλογικά για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα σε πρωταγωνιστή της οικονομίας και τη δέσμευση αυτή τηρεί στο ακέραιο. Όσοι αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό, σήμερα αισθανόμαστε διπλά ικανοποιημένοι.
Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ηχηρό: κανείς δεν μπορεί να οικειοποιηθεί την ονομασία ΠΟΠ της Φέτας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σφετεριστεί τον αγώνα των Ελλήνων κτηνοτρόφων», καταλήγει στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass