Ποσό ενός εκατ. ευρώ για το οδικό δίκτυο Καρδίτσας και Τρικάλων

Για την ενίσχυση της ασφάλειας και των μετακινήσεων

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2020 15:10

Στη βελτίωση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου περιοχής Καλαμπάκας -Τρικκαίων», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση τμημάτων στην Εθνική οδό Τρικάλων - Ιωαννίνων, στην Εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών καθώς και σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των Δήμων Τρικκαίων και Μετεώρων.


«Προτεραιότητά μας είναι η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπων, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η δημιουργία θέσεων εργασίας. Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες, διεκδικήσαμε κονδύλι 500.000 ευρώ και προχωράμε σε παρεμβάσεις βελτίωσης σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. Με τα έργα, συντηρούμε και δημιουργούμε θέσεις εργασίας και φέρνουμε μόχλευση στην τοπική, πραγματική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Εν τω μεταξύ σε έργο ουσίας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή και καθαρισμός τεχνικών οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές. Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε ένα χρήσιμο έργο που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Με τα έργα, λύνουμε καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων και δημιουργούμε θέσεις εργασίας» προσθέτει ο περιφερειάρχης. Το έργο περιλαμβάνει:
- Τον καθαρισμό τεχνικών και τάφρων και την άρση τυχόν καταπτώσεων.
-Την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης των οποίων οι θέσεις και οι διαστάσεις θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.
- Την κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων.
-Την κατασκευή σωληνωτών οχετών με τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass