«Επενδύουν» στο πρόγραμμα «Τρίτσης» οι Σοφάδες

ΑΘ. ΣΚΑΡΛΟΣ: ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2020 18:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ως μοχλό ανάπτυξης για όλη την ελληνική περιφέρεια χαρακτήρισε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος που παραβρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος.


Ο κ. Σκάρλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και να μεταφέρει τις προτάσεις του που αφορούν την αυτοδιοίκηση, την επιλογή έργων αλλά και τις διαδικασίες ώστε οι πολίτες να δουν το ταχύτερο δυνατό το μέγιστο όφελος από την αξιοποίηση του εμβληματικού αυτού προγράμματος.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 άξονες για τους οποίους αναμένεται ακόμη και μέσα στον Ιούλιο να ανοίξουν οι σχετικές προσκλήσεις. Σε σχετική του δήλωση ο κ. Σκάρλος σημείωσε:
Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της αυτοδιοίκησης και όλοι μας οφείλουμε να συναινέσουμε και να δουλέψουμε, ώστε παραλείψεις που διαπιστώθηκαν στο θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης να διορθωθούν. Στόχος μας είναι  μια τοπική αυτοδιοίκηση με απόλυτη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα. Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με διασφαλισμένους πόρους τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει περί τα 5.000 έργα που από την εκτέλεση των οποίων εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περί τις 40.000 θέσεις εργασίας, κινείται αναμφίβολα σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμος Σοφάδων έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για έργα υποδομών, που προκύπτουν από το πρόγραμμα και στην πορεία θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο, ώστε οι δημότες να απολαμβάνουν όλες εκείνες τις υπηρεσίες που δικαιούνται. Δεν πρόκειται να χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά που αξίζουν στους συνδημότες μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass