Περιβαλλοντικές δράσεις στην Τσαριτσάνη

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2020 15:22

Πλούσιες περιβαλλοντικές δράσεις οργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, σε συνεργασία και με άλλους Συλλόγους στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, από 1έως 5 Ιουλίου, υπό την αιγίδα του Δήμου

Ελασσόνας, σε χώρους αναψυχής, σε μπαξέ και στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους Τσαριτσάνης.
Αναλυτικότερα: Την 1η Ιουλίου, στις 9 π.μ. θα γίνει διαμόρφωση, καλλωπισμός, της παραποτάμιας περιοχής Κρυόβρυσης, με κόψιμο χόρτων, βάψιμο - συντήρηση τραπεζοκαθισμάτων, καθαριότητα, σκάλισμα φύτεμα λουλουδιών, καθώς και καθαρισμός και σήμανση του μονοπατιού προς τον Προφήτη Ηλία.
Στις 2 Ιουλίου από τις 9.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εικαστική δράση με ζωγραφική για παιδιά στην Κρυόβρυση, παιχνίδια στο δάσος και αφήγηση παραμυθιών.
Στις 3 Ιουλίου στις 9.30 π.μ. θα ξεκινήσει από την Αγία Παρασκευή, επίσκεψη-ενημέρωση σε μπαξέ με παραδοσιακές ποικιλίες και φυσική καλλιέργεια.
Στις 4 Ιουλίου στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν πεζοπορία, σήμανση, καθαρισμός μονοπατιών, ξενάγηση και παιχνίδια για τα παιδιά.
Στις 5 Ιουλίου στις 9 π.μ. θα τοποθετηθούν παγκάκια σε πεζούλια, και στις βρύσες στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ενώ θα γίνει καθαριότητα και συντήρηση στο κιόσκι και στα τραπεζοκαθίσματα της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1