Επέκταση τηλε-ελέγχου και στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2020 17:05

Ένα πολύ μεγάλο έργο με 1,8 εκατ. ευρώ υλοποιεί η ΔΕΥΑΤ. Είναι το έργο που συμπληρώνει αντίστοιχο στα Τρίκαλα, για τον τηλε-έλεγχο και τηλεχειρισμό του δικτύου ύδρευσης σε όλα τα χωριά των Δήμων Παραληθαίων, Παλαιοκάστρου, Εστιαιώτιδος, Μεγάλων

Καλυβίων, Καλλιδένδρου, Φαλώρειας και Κόζιακα. Το σύστημα ήδη υπάρχει για την πόλη των Τρικάλων και τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί. Πλέον, με το έργο προϋπολογισμού 1.856.788.40 € (με ΦΠΑ) το σύστημα «αγκαλιάζει» όλον τον Δήμο Τρικκαίων.
Πρόκειται για σύστημα που αφορά σε συλλογή δεδομένων, όπως, για παράδειγμα, η στάθμη στις δεξαμενές, η παροχή σε καταθλιπτικούς και τροφοδοτικούς αγωγούς κ.ά., και η μετάδοσή τους, μέσω τηλεπικοινωνιακού συστήματος στον Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου.
Οι μηχανικοί της ΔΕΥΑΤ θα λαμβάνουν, αξιολογούν και επεξεργάζονται τα δεδομένα, οπότε θα έχουν άμεση και σαφή γνώση της κατάστασης όλου του συστήματος ύδρευσης των χωριών. Ετσι, θα παρεμβαίνει άμεσα η ΔΕΥΑΤ, όποτε εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, και θα προβαίνει στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες εγκαίρως, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στους κατοίκους των περιοχών.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου, με τον τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΩΝ, ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΟΣ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΚΑΛΛΙΔΕΝΔΡΟΥ, ΦΑΛΩΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, την ολοκληρωμένη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος αυτοματισμού, τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού των αντλιοστασίων, γεωτρήσεων και δεξαμενών Ύδρευσης της ΔΕΥΑ Τρικάλων.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκριτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass