Θεματικό εργαστήρι για προσφυγικό

Οργανώνει το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2020 15:39

ΒΟΛΟΣ
Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας σε συνέργεια με την ΑΡΣΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στις 19:00, θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Προσφυγικό: ευκαιρίες μέσα στην Κ.Αλ.Ο.» με

συμμετέχοντες στελέχη και ωφελουμένους των δομών ΑΡΣΙΣ Βόλου (Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Κοινωνικά Διαμερίσματα, Γραφείο Πόλης). Σκοποί της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση του θεσμικού και νομικού πλαισίου της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, και των δυνατοτήτων που παρέχει για την κοινωνική επιχειρηματική δραστηριοποίηση ειδικών ομάδων του πληθυσμού όπως οι πρόσφυγες. Θα πραγματοποιηθούν επίσης βιωματικές ασκήσεις επίγνωσης της κοινωνικής επιχειρηματικής ταυτότητας και δημιουργίας εικονικής κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης ειδικών ομάδων.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και διανομή ενημερωτικού υλικού για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Το θεματικό εργαστήριο θα λήξει με την παρουσίαση της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας, Μαυροκορδάτου 169.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass