Οι επιτυχίες του ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 15:40

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. «Η επιτυχία τους αυτή είναι

το αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και αγώνα, ειδικά τη χρονιά που πέρασε, αφού οι μαθητές δοκιμάστηκαν από τις πρωτόγνωρες συνθήκες κι αντιξοότητες για όλους, λόγω της πανδημίας. Τα κατάφεραν κι αυτή τους η προσπάθεια είχε την υποστήριξη, υλική και πνευματική, από τους γονείς και κηδεμόνες τους και την πλήρη εκπαιδευτική και ψυχολογική στήριξη από τους καθηγητές του σχολείου μας. Η νέα αρχή στη ζωή τους είναι ο «ο πηγαιμός για την Ιθάκη», το μακρύ «ταξίδι» της γνώσης, της καλλιέργειας της προσωπικότητας και η κατάκτηση εμπειριών στη ζωή.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι μαθητές, που φέτος προσπάθησαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά με θάρρος να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους, γιατί ο αγώνας και οι ευκαιρίες της ζωής είναι μπροστά τους. Αυτό που σήμερα φαίνεται ως εμπόδιο, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια διαφορετική πορεία στο μέλλον» αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.
Οι σχολές εισαγωγής των μαθητών του ΕΠΑΛ Τυρνάβου είναι : Ιατρική Λάρισας, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας, Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής Βόλου, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Λάρισας, Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας Τατόι, Γεωπονίας Καλαμάτας, Ζωικής Παραγωγής Λάρισας, Συστημάτων Ενέργειας Λάρισας, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Πάτρας, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Κοζάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass