Προς αναβολή το Τρικαλινό Παζάρι

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2020 18:18

ΤΡΙΚΑΛΑ
Στη λήψη απόφασης περί τέλεσης ή μη της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινό Παζάρι) του Δήμου Τρικκαίων για το έτος 2020, καλείται να προχωρήσει στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πέμπτης το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.

Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση που την υπογράφει ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Κώστας Ψύχος, επισημαίνονται τα παρακάτω στοιχεία:
«Στην πόλη μας καθιερώθηκε και τελείται εθιμοτυπικά από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου κάθε έτους,  η εμποροπανήγυρη γνωστό ως «Τρικαλινό Παζάρι», στην περιφέρεια μεριάς του οικισμού Καρυών και συγκεκριμένα στον παραποτάμιο δρόμο Τρικάλων – Καρυών (οδός Καρυών).
Λαμβάνοντας υπόψη  όλες τις  τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα περιορισμού  της διασποράς του κορονοϊού Covid-19 και  πιο συγκεκριμένα, τα διαπιστωμένα κρούσματα κορονοϊού (covid -19) στην περιοχή του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και σε όλη την  ελληνική επικράτεια,  πρέπει να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε την αναβολή της προγραμματισμένης Εμποροπανήγυρης για το έτος 2020».
 Πρωταρχικός μας στόχος, τονίζεται επίσης στην εισήγηση,  είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων μας και με αυτό ως γνώμονα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα λάβουμε και όποιο άλλο μέτρο απαιτηθεί, προκειμένου να διαφυλάξουμε ενδεχόμενη διασπορά του ιού. Για να καταλήξει: Ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο μέτρο που εφαρμόζεται στον Δήμο Τρικκαίων και να επανέλθουμε όλοι υγιείς, στην καθημερινότητά μας. Μέχρι τότε, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα, κρατάμε αποστάσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1