Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια είναι τα μέτρα αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης  

ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 18:48

ΤΡΙΚΑΛΑ
Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, ισχύει από χθες το πρωί η απόφαση της κυβέρνησης που θέτει την Π.Ε. Τρικάλων σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.


Σύμφωνα με την απόφαση, σε όλη την Π.Ε. Τρικάλων και στον Δήμο Τρικκαίων ισχύουν τα εξής:
• Απαγορεύεται η λειτουργία χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
• Ισχύει ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.
Για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διαθέτουν κωδικούς take away και delivery, δεν ισχύει η απαγόρευση για το ωράριο. Ισχύουν, όμως, η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου και η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης, παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα που αφορούσαν σε χρήση μάσκας από τους/τις εργαζόμενους/ες, τήρηση αποστάσεων ανάμεσα σε τραπέζια, καθώς και όλες οι υπόλοιπες διατάξεις για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης, για όλο το διάστημα στο οποίο παραμένουν ανοιχτοί. Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες, από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 16-09-2020 μέχρι τις 06:00 της Τετάρτης 30-09-2020.

Σχετικά Άρθρα