Φορτηγό με ξύλα κατέπεσε σε πλαγιά

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ 37ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 17:49

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ένα φορτηγό ανετράπη χθες στις 6:45 το πρωί, στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό που ήταν φορτωμένο με ξυλεία κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας - Νεράιδας, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα, όταν φτάνοντας στην είσοδο του χωριού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.
Το φορτηγό βγήκε από τον δρόμο σε στροφή που βρίσκεται στη θέση «Ράχη» του Αμαράντου, έσπασε παρακείμενο φράχτη και κατέπεσε σε πλάγια περίπου 50 μέτρων.
Κάτω υπήρχαν σπίτια, αλλά η πτώση του φορτηγού σταμάτησε σε μία αποθήκη προκαλώντας ζημιές σε αυτή. Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να δουν τι γίνεται και να βοηθήσουν τον τραυματισμένο οδηγό.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφτασε σχετικά γρήγορα και μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλεύεται.
Ο οδηγός είναι από την Αθήνα και είχε έρθει στη Νεράιδα για να φορτώσει και να μεταφέρει ξυλεία στην πρωτεύουσα για λογαριασμό Εμπορικής Εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass