Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορτηγό με ξύλα κατέπεσε σε πλαγιά

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ 37ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 17:49

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ένα φορτηγό ανετράπη χθες στις 6:45 το πρωί, στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό που ήταν φορτωμένο με ξυλεία κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας - Νεράιδας, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα, όταν φτάνοντας στην είσοδο του χωριού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.
Το φορτηγό βγήκε από τον δρόμο σε στροφή που βρίσκεται στη θέση «Ράχη» του Αμαράντου, έσπασε παρακείμενο φράχτη και κατέπεσε σε πλάγια περίπου 50 μέτρων.
Κάτω υπήρχαν σπίτια, αλλά η πτώση του φορτηγού σταμάτησε σε μία αποθήκη προκαλώντας ζημιές σε αυτή. Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να δουν τι γίνεται και να βοηθήσουν τον τραυματισμένο οδηγό.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφτασε σχετικά γρήγορα και μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλεύεται.
Ο οδηγός είναι από την Αθήνα και είχε έρθει στη Νεράιδα για να φορτώσει και να μεταφέρει ξυλεία στην πρωτεύουσα για λογαριασμό Εμπορικής Εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα