Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εννέα νέα κρούσματα στη Θεσσαλία

Χθες σε Τρίκαλα και Καρδίτσα -«Καθαρή» η Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 15:04

Εννέα νέα κρούσματα φορέων του κορονοϊού στην περιοχή των Τρικάλων και της Καρδίτσας

καταγράφηκαν χθες στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν οκτώ νέα κρούσματα Covid -19, εκ των οποίων τρία προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, δύο αποτελούν επαφές κρούσματος (18/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, τρία κρούσματα προσήλθαν και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, δύο στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό Εργαστήριο.
Στην περιοχή της Καρδίτσας αντίστοιχα καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid -19. Εξετάστηκε κατόπιν συμπτωματολογίας στο Γ.Ν. Καρδίτσας. Να σημειωθεί ότι το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.
Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

Σχετικά Άρθρα