Κηδεύεται σήμερα στο Βασιλί η 84χρονη Δήμητρα Φλώρου

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 15:22

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Κηδεύεται σήμερα στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους (Κοιμητήριο) στο Βασιλί Φαρσάλων, η 84χρονη Δήμητρα Φλώρου, που έχασε τη ζωή της από το φονικό πέρασμα του «Ιανού» στην επαρχία Φαρσάλων.


Η ηλικιωμένη ήταν καλά στην υγεία της και δεν είχε προβλήματα, μάλιστα πολλές φορές κρατούσε και τα εγγόνια της. Η κόρη της, την επισκέφτηκε τελευταία φορά το μεσημέρι, την ημέρα της τραγωδίας.
Αργά το απόγευμα όταν «έσπασε» το ποτάμι του Ενιπέα ποταμού, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της και γύρισαν τα νερά προς το χωριό, ήχησαν οι καμπάνες, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι στην εκκλησία για να σωθούν. Όλα έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Η άτυχη γυναίκα πρόλαβε και τηλεφώνησε στην κόρη της. Μάταιο όμως, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το χωριό οι δικοί της, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από την πόλη, καθώς είχαν κλείσει όλοι οι δρόμοι από τα ορμητικά νερά. Την άτυχη γυναίκα βρήκαν η πυροσβεστική με την αστυνομία και τον πρόεδρο του χωριού στη 1 τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, μέσω λίστας ατόμων που διέμεναν στο χωριό, χωρίς τις αισθήσεις της, με μόλις μισό μέτρο νερό εντός της οικίας της και με την πόρτα του σπιτιού της κλειδωμένη. Χθες, αναμενόταν να βγει το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής από τον Ιατροδικαστή, έτσι ώστε να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass