Βοήθεια στην Καρδίτσα από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 18:23

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σε μια σπουδαία άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο αφού θα συνδράμει για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καρδίτσας, αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης!


Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα μπάσκετ της Καρδίτσας η οποία ευχαρίστησε δημόσια την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία!
Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Καρδίτσας βρέθηκε στο μάτι του... κυκλώνα «Ιανού» με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές και ανεπανόρθωτες ζημιές.
Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να δραστηριοποιείται άμεσα προκειμένου να προσφέρει τη δική της βοήθειας.
Η ανακοίνωση:
«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!!!
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.
Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass