Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση με ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Αύριο Τρίτη με τηλεδιάσκεψη

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2020 16:05

Συνεδριάζει διά τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων αύριο Τρίτη, στις 7.30 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθούν μόνο ερωτήσεις που έχουν καταθέσει επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.


Η διαδικασία αυτή προβλέπεται στο πλαίσιο του νέου κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλυτικότερα, οι ερωτήσεις είναι οι εξής:
Ερώτηση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με θέμα:
«Διάνοιξη και ανάπλαση της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη της Λάρισας».
Ερώτηση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με θέμα:
«Βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στον Δήμο Λαρισαίων – Δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης - Δημιουργία συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, δωρεάν για τους μόνιμους κατοίκους».
Ερώτηση του κ. Γεωργάκη Δημητρίου («Λάρισα Μπροστά») με θέμα: «Τα σχολικά κυλικεία της Λάρισας».
Ερώτηση του κ. Μαμάκου Αθανασίου («Λάρισα Μπροστά») με θέμα: «Ακύρωση της υπ’ αριθμόν 434/2020 απόφασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων αναφορικά με την κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης για τη «Συντήρηση - αποκατάσταση και ανακατασκευή για την επανάχρηση τεσσάρων παλαιών αποθηκών του ΕΘΙΑΓΕ και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο ΟΤ Γ1792».
Ερώτηση του κ. Ξηρομερίτη Μάριου («Λάρισα Μπροστά») με θέμα:
«Προβλήματα στη συνοικία της Νεάπολης, που συσχετίζονται με την ασφάλεια και προστασία των παιδιών κατά τη μετακίνησή τους στις σχολικές μονάδες όσο και στις γειτονιές».
Ερώτηση της κας Ξυνοπούλου Ελένης - Μαρίνας («Λάρισα Μπροστά») προς το ΔΩΛ και τον πρόεδρό του κ. Πάνο Σάπκα που αφορά στην προκήρυξη που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ).
Ερώτηση της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών- ΠΡ.ΑΞΙ.» με θέμα: «Διαμονή προσφύγων και κοπή χόρτων στην οδό Παλαιολόγου».

Σχετικά Άρθρα