Εργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΧΘEΣ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 16:05

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και του ανάδοχου εργολάβου για την εκτέλεση του έργου «Έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου», προϋπολογισμού 517.743 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία 12 μηνών από

την υπογραφή της σύμβασης και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-20.

Αντικείμενο του έργου, που ανέλαβε η Εταιρεία του Κ. Μπουλογιάννη είναι η «Ανάπλαση των Υπαίθριων Κοινόχρηστων Χώρων στην πόλη του Τυρνάβου» και πιο συγκεκριμένα στη νότια είσοδο του οικισμού (Βόρεια παρειά της οδού Λαρίσης), στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς και νότια αυτής στην οδό Σπύρου Λούη, στις οδούς Χατζηκώστα, Εθνικής Ανεξαρτησίας, Δημοκρατίας και στη συμβολή των οδών Κιλελέρ-Αγίου Γεδεών.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, κατά τη διάρκεια υπογραφής της σύμβασης, ευχαρίστησε με την ευκαιρία όλους όσους συντέλεσαν στην ωρίμανση του έργου, τονίζοντας ότι «η σημασία της υλοποίησής του καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική γιατί, πέραν όλων των άλλων, έργα όπως αυτό θα αναβαθμίσουν το κέντρο και θα στηρίξουν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής. Είναι ένα έργο, που όπως δήλωσε και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και του αστικού περιβάλλοντος. Με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και σύγχρονα πεζοδρόμια δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης στους συμπολίτες, δίνουμε προτεραιότητα στην προσβασιμότητα των πεζών και των ΑμεΑ και αναβαθμίζουμε λειτουργικά και αισθητικά τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης».
Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσος, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Γερακίνης και στελέχη της υπηρεσίας, ο πολιτικός μηχανικός, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρ. Παληός και ο ανάδοχος του έργου Κ. Μπουλογιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1