Μανώλης: Πολυδιάστατη η σημασία του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 17:15

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης σε μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε την ιδιαίτερη και πολυδιάστατη σημασία που έχουν φέτος τα μηνύματα και οι ιδέες που μας κληρονόμησαν οι αγωνιστές του.


«Η σύγχρονη ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή», αναφέρει ο κ. Μανώλης και συνεχίζει: «Η αγωνία για την επιβίωση, η πανδημία του Covid-19, η κακή κοινωνική και οικονομική κατάσταση έχουν συρρικνώσει τα όνειρα, τα ενδιαφέροντα και έχουν παγώσει τον ενθουσιασμό μας για το μέλλον. Δυστυχώς, μας οδηγούν στον απομονωτισμό και πολλές φορές, ειδικά τους νέους, στην αρνητική αντιμετώπιση των πάντων.
Το παράδειγμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκαν σε μια «μαύρη εποχή» για την πατρίδα μας με τις ζωές τους και πέτυχαν την ελευθερία και τη δημοκρατία για τη γενιά τους και την κληροδότησαν στις επόμενες, πρέπει να μας οδηγήσει σήμερα και να μας βοηθήσει να κυριαρχήσουμε στις δυσκολίες και τα προβλήματα.
Δεν τιμούμε το Πολυτεχνείο μόνο με πορείες και διαδηλώσεις, αλλά με τη στάση ζωής μας.
Σαν πραγματικοί αγωνιστές αυτών των καιρών, με προσωπική ευθύνη και σοβαρότητα οφείλουμε να «εξεγερθούμε» στο κακό και να διεκδικήσουμε έναν καλύτερο κόσμο με υγεία σωματική, πνευματική και ηθική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass