Των φρονίμων τα παιδιά…

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 16:15

Σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία στον Δήμο Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα.


Το θέμα της συζήτησης ήταν ο σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό για τη χειμερινή περίοδο 2020-2021, καθώς και ο σχεδιασμός και οι δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.
Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων και δήλωσε: «Η Πολιτική Προστασία αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησής μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ των συναρμόδιων φορέων. Έως σήμερα δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή του Δήμου Ελασσόνας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Είναι σημαντικό να μην μένουμε μόνο στην ανάλυση και συζήτηση των θεμάτων σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας, αλλά είναι ανάγκη να προβαίνουμε έγκαιρα, ιδίως στον καθαρισμό των ρεμάτων και στην παρακολούθηση και έλεγχο των φραγμάτων, ώστε να μην προκληθούν προβλήματα, τα οποία θα φέρουν σε κίνδυνο τους πολίτες μας. Μόνο με καλή και διαρκή επικοινωνία μπορούν να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους ο δασάρχης Ελασσόνας Χρ. Αναστασόπουλος, ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας Δημ. Τζιβής, ο διοικητής 361 ΠΑΠ/3οςΛ Ελασσόνας Ιωανν. Τύμπας, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νικ. Μπαρλαγιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βόρειου Τομέα Ιω. Νάνος, η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Μελ. Δάσιου, η διευθύντρια Τεχνικών Εργων Χρ. Ζαρίφη και η διευθύντρια Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Κλεισιάρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1