ΣΟΦΑΔΕΣ

5 θετικά σε 154 rapid tests

Δημοσίευση: 27 Νοε 2020 16:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, τα γνωστά rapid test, με τη διαδικασία του drive through, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σοφάδων.


Οι πολίτες που επιθυμούσαν να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, προσήλθαν στο σημείο που είχε καθοριστεί έχοντας μαζί τους τον προσωπικό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα. Στη διαδρομή είχε προβλεφθεί ειδικό σημείο, το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να υπάρχει ασφάλεια για τους εμπλεκόμενους.
Παρόντες στη διαδικασία των RAPID TEST, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο οποίος μάλιστα υποβλήθηκε σε RAPID TEST και η Αντιδήμαρχος κυρία Θώμη Καφάση-Δεδιλιάρη. Σε συνολικό αριθμό 154 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19.Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 58 έτη και πρόκειται για 4 άντρες και 1 γυναίκα οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία για επανέλεγχό τους με τη μέθοδο PCR.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass