Περιπετειώδης καταδίωξη ληστών

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2020 16:00

BOΛOΣ
Περιπετειώδης ήταν η καταδίωξη δύο νεαρών τα ξημερώματα στον Βόλο και τα δυτικά προάστιά του. Αστυνομικοί εντόπισαν και κυνήγησαν για πολύ ώρα δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα οι δύο νεαροί, φορώντας κράνη και κρατώντας κατσαβίδι ή μαχαίρι, μπήκαν σε βενζινάδικο που ήταν ανοιχτό, με σκοπό να ληστέψουν το ταμείο, αλλά ο υπάλληλος κατάφερε να αντιδράσει ψύχραιμα, και πάτησε το κουμπί του συναγερμού που ενημέρωνε άμεσα τις Αρχές.


Περιπολικά και μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας, της Ασφάλειας και των ΑΤ Αλμυρού και Βελεστίνου κινητοποιήθηκαν αμέσως, καταδιώκοντας τους δύο νεαρούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν προς τη Λάρισα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς τον Βόλο, προσπαθώντας να χαθούν μέσα σε στενά της Νέας Ιωνίας.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η καταδίωξη συνεχίστηκε προς τις Αλυκές, την Αγχίαλο και με κατεύθυνση προς τον Αλμυρό, μέχρι που η μηχανή πέρασε το Αιδίνι, όπου προφανώς οι δύο δεν γνώριζαν ότι είχε καταστραφεί η γέφυρα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από μεγάλο ύψος. Στο σημείο του χειμάρρου συνελήφθη με μικροτραυματισμούς ο ένας εκ των δύο νεαρών, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass