ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Θα τιμήσει τον Ηλ. Μόσιαλο

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2021 15:33

Την πρότασή του, ο Δήμος Τρικκαίων να τιμήσει τον Τρικαλινό καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου τον χαρακτηρίζει ως «έναν από τους κορυφαίους Έλληνες της χρονιάς και σίγουρα τον κορυφαίο Τρικαλινό» για το 2020.


Ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics «κατά το διάστημα της πανδημίας, με τις τακτικές αναρτήσεις του ανέλυε τα δεδομένα για τον κορονοϊό με ψυχραιμία και σύνεση, απόρροια της επιστημονικής του κατάρτισης», τονίζει ο κ. Παπαστεργίου. Και επισημαίνει ότι οι τοποθετήσεις του Ηλία Μόσιαλου «βοήθησαν την Ελληνική κοινωνία να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία, να βρει την αλήθεια μέσα σε έναν καταιγισμό παραπληροφόρησης, και μέσω αυτής να πάρει κουράγιο για να ανταπεξέλθει της όλης κατάστασης».
Και μάλιστα, «σε εποχές, κατά τις οποίες η φλυαρία και παραφιλολογία περισσεύουν».
Ο Τρικαλινός καθηγητής έχοντας αποφοιτήσει από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων, σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εν συνεχεία πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές στις Πολιτικές Υγείας στο London School of Economics (LSE), όπου εργάζεται από το 1995.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1