«Να συνεδριάσει το Δ.Σ. ενόψει της λειτουργίας των σχολείων»

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 17:40

«Την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων με θέμα τη συζήτηση για την προετοιμασία, από πλευράς Δήμου, για την επανέναρξη των σχολείων» ζήτησαν με επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», από τον πρόεδρο του

Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως σημειώνουν: «Βρισκόμαστε στην εξέλιξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας και με τον Δήμο μας με αρκετά επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των σχολείων της Α’/Βάθμιας Εκπαίδευσης χωρίς να παίρνει ουσιαστικά μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και παίζοντας με τις πιθανές μόνο ημερομηνίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες μέρες πριν το άνοιγμα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές δεν γνωρίζουν αν τελικά και με ποιους όρους θα ανοίξουν. Το γεγονός μάλιστα ότι τα σχολεία ανοίγουν με δόσεις, χωρίς να εντάσσονται στον σχεδιασμό τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, αποτελεί ομολογία από την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει ολοκληρωμένα και ουσιαστικά μέτρα.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων με την παρουσία των φορέων των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων, των γονιών, ώστε να συζητηθούν τα μέτρα που θα πάρει ο Δήμος για το άνοιγμα και την ασφαλή λειτουργία σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1