ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εμπρακτη στήριξη ζητούν οι επαγγελματίες Αμπελώνα

Επιστολή του προέδρου τους Σπ. Γκατζηρούλη στον Ι. Κόκουρα

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2021 17:20
Παρέμβαση του δημάρχου  Τυρνάβου Ι. Κόκουρα  για τη στήριξη των επαγγελματιών - εμπόρων του Αμπελώνα  ζητά ο πρόεδρος του τοπικού  Συλλόγου Σπ. Γκατζηρούλης Παρέμβαση του δημάρχου Τυρνάβου Ι. Κόκουρα για τη στήριξη των επαγγελματιών - εμπόρων του Αμπελώνα ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Σπ. Γκατζηρούλης

Παρέμβαση κάνει σήμερα μέσω της «ΕτΔ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Σπύρος Γκατζηρούλης αναφορικά με τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και επαγγελματίες και ειδικότερα στον τομέα της εστίασης.

Ο κ. Σπύρος Γκατζηρούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επιστολή τους στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, καθώς και στους Αντιδημάρχους σημειώνουν ότι σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι επαγγελματίες της περιοχής του Αμπελώνα, κυρίως της εστίασης, οι οποίοι μέσω νέας τους επιστολής, ζητούν έμπρακτη στήριξη από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου, την οποία και επικρίνουν για παντελή αδιαφορία. Μάλιστα σημειώνουν ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες τους, έχουν επιδείξει τη μέγιστη πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και οι ίδιοι πιστεύουν ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα και το υπέρτατο αγαθό.
Και οι έμποροι - επαγγελματίες του Αμπελώνα συνεχίζουν λέγοντας ότι επειδή όμως τα προβλήματά τους είναι τεράστια καλούν τη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου στην έμπρακτη στήριξή της.
Η επιστολη
Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Σπύρου Γκατζηρούλη αναφέρει:
«Αξιότιμε Δήμαρχε,
Αξιότιμοι Αντιδήμαρχοι,
Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο επαγγελματικός κόσμος του Αμπελώνα και κυρίως οι επαγγελματίες της εστίασης, βιώνουμε απίστευτα δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει πολλούς από εμάς κυριολεκτικά στα όριά μας.
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες μας, έχουμε επιδείξει τη μέγιστη πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και οι ίδιοι πιστεύουμε ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα και το υπέρτατο αγαθό.
Ευελπιστούσαμε, όμως, και από εσάς την ελάχιστη έμπρακτη στήριξη ώστε να αισθανθούμε ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι.
Επειδή όμως τα προβλήματά μας είναι τεράστια και εσείς είστε η δημοτική αρχή, θα συνεχίζουμε να επιμένουμε και να ευελπιστούμε στην έμπρακτη στήριξή σας.
Για ακόμα μία φορά λοιπόν, σας καλούμε να μελετήσετε το ενδεχόμενο απαλλαγής των επιχειρήσεων εστίασης του Αμπελώνα από τα δημοτικά τέλη για το 2021 και σε ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών του 2020, καθώς μιλάμε για καθίζηση των τζίρων, για μηδενικά κέρδη και για συσσώρευση χρεών. Για ακόμα μία φορά σας ζητούμε να λάβετε ένα οποιοδήποτε μέτρο, που να μας κάνει να αναθαρρήσουμε και να αισθανθούμε ότι δεν σας έχουμε απέναντί μας.
Η πολιτεία έχει θεσμοθετήσει μια σειρά ενισχυτικών μέτρων, τα οποία ασφαλώς και δεν είναι επαρκή, αλλά δίνουν μια κάποια ανάσα. Ο Δήμος Τυρνάβου, ο Δήμος μας, πού είναι να συμμετάσχει έστω και ελάχιστα σε αυτήν την προσπάθεια;
Αυτήν τη φορά ελπίζουμε σε απάντησή σας και κυρίως σε έμπρακτη στήριξη».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1