Αποκατάσταση αναχωμάτων στην Τ.Κ Μακρυχωρίου από την Π.Ε. Καρδίτσας

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2021 15:07

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στις εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης των αναχωμάτων στην Τ.Κ. Μακρυχωρίου βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας, κ. Κωστής Νούσιος. Εργασίες απαραίτητες, όπως τόνισε ο ίδιος, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες: «Υλοποιούμε μία

ακόμα παρέμβασή μας, στα αναχώματα της Τ.Κ. Μακρυχωρίου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας και σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τους Προέδρους των Τ.Κ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετωπίζουμε προβλήματα διάβρωσης, υποχωρήσεων και απώλειας υλικού, ως συνέπεια των πλημμυρικών φαινομένων. Επιπλέον γίνεται αποκατάσταση και υπερύψωση των σημείων που υπήρξε υπερχείλιση υδάτων και επισκευάζονται οι κατεστραμμένες επενδύσεις. Στόχος να καταστήσουμε το έργο ικανό να αναχαιτίζει μεγάλες ποσότητες νερού και να συνεχίσουμε να προστατεύουμε έτσι την κατοικημένη περιοχή και τις καλλιέργειες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός επενδύουν σε μια πολιτική προστασίας ανθρώπων και περιουσιών με οικολογικούς και περιβαλλοντικούς όρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass