Επίσκεψη Αρχιμανδρίτη στη διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων

Συνεργασία με σχολεία ζητά η Αντικαρκινική Εταιρεία

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2021 17:19

ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, κ. Αλεξίου Κανίνα, με τη διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων, κα Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, στο γραφείο της.


Ο Πρωτοσύγκελλος, αφού της μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου για υγεία και δύναμη στο έργο της, συζήτησε με τη Διευθύντρια για θέματα που άπτονται εκκλησιαστικών και εκπαιδευτικών ενδιαφερόντων. Ειδικότερα, τέθηκε το ζήτημα συνεργασίας Μητρόπολης και Σχολείων μέσω της εφαρμογής προγραμμάτων και δράσεων, όπως για παράδειγμα δράσεων που θα αφορούν στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η κα Κωστοπούλου Στεφανία, γενική γραμματέας του Δ.Σ. του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, η οποία με τη σειρά της έθεσε το θέμα συνεργασίας με τα σχολεία του Νομού. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για σχολικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σε συνέχεια προγενέστερης συνάντησής τους, στην οποία παρουσιάστηκε το σχολικό βοήθημα που δημιούργησε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως ένα εφαρμόσιμο μοντέλο Αγωγής Υγείας.
Η συνάντηση επισφραγίστηκε με την υπόσχεση εκατέρωθεν για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
METAIXMIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1