Μελισσοκομικό Πάρκο στο Καλλίθηρο

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2021 17:22

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Μετά από την εποικοδομητική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και την απόφαση δημιουργίας ενός θεματικού πάρκου για τη μέλισσα στον Δήμο Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην κοινότητα Καλλιθήρου και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο που βρίσκεται στα ανατολικά του οικισμού, που απέχει λίγα μόλις μέτρα από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.


Εκ μέρους του Δήμου μετά από σχετικές οδηγίες του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Σχορετσανίτης και η προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού κ. Ναταλία Τζέλλου. Από το τοπικό συμβούλιο Καλλιθήρου παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Βαγγελάκος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Θωμάς Κολοβός, καθώς και μέλη του συμβουλευτικού φορέα για την προστασία των μελισσών «SOS BEE».
Ο χώρος εμβαδού 14 στρεμμάτων περίπου, χαρακτηρίζεται ιδανικός για τη δημιουργία του μελισσοκομικού πάρκου και η ανάπλασή του σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση και αξιοποίηση του υπαίθριου θεάτρου που υπάρχει στον χώρο, θα αποτελέσουν σημαντικό πόλο έλξης τόσο για τους κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας όσο και για τους επισκέπτες από την επικράτεια, καθώς θα αναπτυχθεί μελισσοκομικός, πολιτιστικός και μαθητικός τουρισμός με πολλά οφέλη για την περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass