Το Επιμελητήριο Τρικάλων στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 16:20

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής αγοράς, διαθέτει στις επιχειρήσεις μέλη του μια καινοτομική πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου.
Έτσι, ξεκινά πρώτο αυτή την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά directmarket.gr, για να στηρίξει άμεσα τις επιχειρήσεις. Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο παρέχει μία άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (δωρεάν τουλάχιστον έως 15/07/2021) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.
Όλες οι Επιχειρήσεις του Νομού σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μπορούν άμεσα και δωρεάν να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους.
* Click Away για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας.
* «Ηλεκτρονικό Ράφι» για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.
Η ηλεκτρονική αγορά directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις, τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP, όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP.
To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα.
Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από το site του Επιμελητηρίου Τρικάλων trikala-chamber.gr και το banner «Αγοράζω στον τόπο μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1