ΤΡΙΚΑΛΑ

Ξεκινούν εργασίες στον νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 16:40

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)


Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει ο νέος Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα διπλό έργο, όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή, που βελτιώνει τους χρόνους και τη διαδικασία μεταφοράς απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ. Η κατασκευή του ΣΜΑ έχει προϋπολογισμό 226.980,35 ευρώ και η προμήθεια των οχημάτων 196.000 ευρώ. Ηδη, στα τέλη του 2020 αγοράστηκαν τρία οχήματα (δύο αυτοσυμπιεζόμενα κοντέινερς και ένα πολυμηχάνημα τύπου JCB), ενώ υπογράφτηκε και η σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του ΣΜΑ.
Τον χώρο του νέου ΣΜΑ, δίπλα ακριβώς από τον βιολογικό καθαρισμό, που επίσης ανακατασκευάζεται, επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και οι αντιδήμαρχοι, Βασιλένα Μητσιάδη και Γιώργος Ζιώγας. Οι εκπρόσωποι των εργολάβων (Κ/ΞΙΑ Γεώργιος Αναστασίου & ΣΙΑ ΕΕ - Ε. Παπαχρήστος & ΣΙΑ ΕΕ) συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του Δήμου Τρικκαίων, ενημερώνοντας για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε, πόσο σημαντικό είναι το έργο, που το χαρακτήρισε «έργο οφειλόμενο για κάθε πολίτη», με στόχο να βελτιωθεί η αποκομιδή απορριμμάτων και να προστατευθεί ακόμη περισσότερο το περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass