Προβληματική η οδός Ευριπίδου

ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ Η «ΠΡ.ΑΞΙ.»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2021 17:40

Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών (ΠΡΑΞΙ) για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στην οδό

Ευριπίδου.
Στην ερώτηση, που συνυπογράφουν ο επικεφαλής της Παράταξης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να σας θέσουμε το πρόβλημα που υφίσταται σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στην πλατεία Τσαρουχά, όπου μεταξύ άλλων στεγάζεται το ΚΑΠΗ και οι Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου.
Συγκεκριμένα η οδός Ευριπίδου που τέμνει την πλατεία Τσαρουχά, από το ύψος της οδού Μιλτιάδου, μέχρι το ύψος της οδού Κίμωνος, όχι μόνο δεν έχει πεζοδρομηθεί, όπως ζητούν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι, αλλά είναι γεμάτη λακκούβες και χώματα, από παλαιότερες εργασίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται, πέραν της άσχημης εικόνας, πολλά προβλήματα στους κατοίκους. Η κάθετη στην Ευριπίδου οδός που τέμνει επίσης την ανωτέρω πλατεία, έχει ορθά, εδώ και χρόνια, πεζοδρομηθεί (οδός Τσαρουχά).
Παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σχεδιαστεί και να ολοκληρωθεί σύντομα η πεζοδρόμηση της οδού Ευριπίδου, από το ύψος της οδού Μιλτιάδου μέχρι το ύψος της οδού Κίμωνος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1