ΧΑΡΙΤΩΝ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ:

Επουλώνουμε μαζί τις πληγές του σεισμού

Ευχαριστίες σε όσους συμπαραστέκονται σε πληγέντες

Δημοσίευση: 05 Απρ 2021 16:10

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)


Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον εξαιτίας των σεισμών δοκιμαζόμενο λαό της Επαρχίας Ελασσόνας «καταθέτει» δημόσια ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων με μήνυμά του.
Το ευχαριστήριο μήνυμα του Μητροπολίτου Ελασσώνος αναφέρει:
«Έχοντας συμπληρωθεί ένας μήνας από τον πρώτο καταστροφικό σεισμό τής 3ης Μαρτίου, θεωρώ επιβεβλημένο καθήκον και υποχρέωση να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς ΟΛΟΥΣ, όσοι κατά τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο συμπαραστάθηκαν υλικά και ψυχικά στον δοκιμαζόμενο λαό της Επαρχίας μας. Οι δύο μεγάλοι σεισμοί, αλλά και η επακολουθήσασα σεισμική δραστηριότητα, προκάλεσαν σοβαρές υλικές καταστροφές και ζημίες.
Από τις πρώτες ώρες και ημέρες του σεισμού, κατέφθασαν και συνεχίζουν να καταφθάνουν, από όλα τα μέρη της Ελλάδος, αλλά και το εξωτερικό, αποστολές συμπαράστασης, αγάπης και αλληλεγγύης. Συγκινητικές είναι οι πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας, πού στη δύσκολη αυτήν περίσταση, απέδειξαν την ειλικρινή ανθρωπιά τους, τη φιλάνθρωπη διάθεσή τους, το εθελοντικό τους πνεύμα και τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά τους. Είναι αναρίθμητος ο κατάλογος, γνωστών και αφανών, που ανταποκρίθηκαν και μάς στήριξαν με την αγάπη τους. Τούς ευχαριστώ έναν έκαστον και προσεύχομαι για όλους να έχουν υγεία, μακροημέρευση και κάθε ευλογία από Θεού στη ζωή τους.
Το μέγεθος της αγάπης, του ενδιαφέροντος, της μέριμνας, αλλά και της έμπρακτης βοηθείας, μάς δίνει τη δύναμη και το σθένος να επουλώσουμε τις πληγές του σεισμού και με πνεύμα ενότητος, ομοψυχίας και συνεργασίας, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για το καλό και την πρόοδο της όμορφης και ιστορικής περιοχής μας.
Με πολλές ευχαριστίες και εγκάρδιες ευχές.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ
ΧΑΡΙΤΩΝ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1