Διαμαρτυρία παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών

«ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ»…

Δημοσίευση: 08 Απρ 2021 19:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Την έντονη αντίθεσή του στο νέο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Ανάπτυξης προς ψήφιση στη Βουλή σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, διατράνωσε το Σωματείο Παραγωγών Κηπευτικών Λαϊκών Αγορών Νομού Καρδίτσας.


Χθες το μεσημέρι μέλη του Σωματείου στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, μοίρασαν φυλλάδια στο καταναλωτικό κοινό με την ευκαιρία διεξαγωγής της εβδομαδιαίας λαϊκής.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παραγωγών και μικροπωλητών στο αίθριο της αγοράς απ’ όπου δόθηκε και η εκκίνηση πορείας με πανό στο κέντρο της πόλης, η οποία κατέληξε στο Δημαρχείο Καρδίτσας.
Εκεί αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων συνάντησε το Δήμαρχο κ. Β.Τσιάκο για να συζητήσει λόγω συναρμοδιότητας στις λαϊκές για τις διαφωνίες που υπάρχουν.
Το ίδιο συνέβη λίγο αργότερα το μεσημέρι και με τον έτερο αρμόδιο επικεφαλής του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης στο Νομό μας, αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιο.
Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Άρης Πολυγένης συνεπικουρούμενος από συναδέλφους του ζήτησε από τους αιρετούς δυναμικές παρεμβάσεις ώστε η κυβέρνηση να επανεξετάσει σημαντικές διατάξεις του σ/ν που όπως είπε εφόσον εφαρμοστούν, ουσιαστικά θέτουν εκτός λαϊκών αγορών τους μικρούς παραγωγούς.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Πολυγένης σε δήλωσή του τόνισε ότι «με το νομοσχέδιο η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τις εταιρείες στις λαϊκές αγορές που θα πάρουν το ψωμί μέσα από το στόμα των παραγωγών. Αυτό δεν πρόκειται να περάσει ό,τι και να γίνει» υπογράμμισε εκφράζοντας την αποφασιστικότητα του Σωματείου Παραγωγών Κηπευτικών Λαϊκών Αγορών Νομού Καρδίτσας να δώσει σκληρό αγώνα προς αυτή την κατεύθυνση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass