ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 16:23

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.


O κ. Σταυριανουδάκης, ενημερώθηκε από τον κ. Στάθη για την πορεία των αποκαταστάσεων από τον «Ιανό», το πλάνο που έχει ο Δήμος Μουζακίου για τη διεκδίκηση έργων το επόμενο διάστημα και τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», για το οποίο ο Δήμαρχος ζήτησε την περαιτέρω παράτασή του.
Ο Δήμαρχος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τεχνικά δελτία που έχει καταθέσει ο Δήμος Μουζακίου για τις αποκαταστάσεις εντός των οικισμών του, καθώς και την άμεση και γενναία χρηματοδότηση που πρέπει να δοθεί προκειμένου τα έργα για ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάλη. Με κοινή πλεύση και όραμα, αν αναλογιστεί κανείς πως για 17 συναπτά έτη υπήρξε Δήμαρχος Δάφνης, κατέστησα σαφές πως με αδιάκοπη δουλειά, πρόγραμμα και σχεδιασμό διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις που αποσκοπούν σε έργα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1