Συνάντηση του νέου Δ.Σ. ΤΟΕΒ Σελλάνων με Κ. Νούσιο

Στενή η συνεργασία των δύο πλευρών

Δημοσίευση: 12 Απρ 2021 17:14

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Η άριστη συνεργασία της Π.Ε. Καρδίτσας και του ΤΟΕΒ Σελλάνων επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας, κ. Κωστή Νούσιου και του νέου προεδρείου του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων που τον επισκέφτηκε.

Τόσο ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βασίλης Φαλάρας, όσο και τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και για τους στόχους που έχουν θέσει για την εξυπηρέτηση των αγροτών. Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη συνδρομή στο έργο των ΤΟΕΒ. «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια και σ’ αυτόν εστιάζονται οι αναπτυξιακές δράσεις του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. Χαρακτηριστικά αναφέρω τη χορήγηση αδρανών υλικών στον ΤΟΕΒ Σελλάνων για την κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας. Οι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων έχει εγκριθεί το ποσό 200.000 ευρώ. Επιπλέον, ως Π.Ε. Καρδίτσας είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και σε ζητήματα που αφορούν στην υψηλότερη απόδοση της παραγωγικής διαδικασίας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο του Οργανισμού, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βάσκος, ο γ. γραμματέας κ. Γεώργιος Κωστόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Αντάρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass