Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. ΤΟΕΒ Σελλάνων με Κ. Νούσιο

Στενή η συνεργασία των δύο πλευρών

Δημοσίευση: 12 Απρ 2021 17:14

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Η άριστη συνεργασία της Π.Ε. Καρδίτσας και του ΤΟΕΒ Σελλάνων επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας, κ. Κωστή Νούσιου και του νέου προεδρείου του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων που τον επισκέφτηκε.

Τόσο ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βασίλης Φαλάρας, όσο και τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και για τους στόχους που έχουν θέσει για την εξυπηρέτηση των αγροτών. Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη συνδρομή στο έργο των ΤΟΕΒ. «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια και σ’ αυτόν εστιάζονται οι αναπτυξιακές δράσεις του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. Χαρακτηριστικά αναφέρω τη χορήγηση αδρανών υλικών στον ΤΟΕΒ Σελλάνων για την κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας. Οι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων έχει εγκριθεί το ποσό 200.000 ευρώ. Επιπλέον, ως Π.Ε. Καρδίτσας είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και σε ζητήματα που αφορούν στην υψηλότερη απόδοση της παραγωγικής διαδικασίας».
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο του Οργανισμού, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βάσκος, ο γ. γραμματέας κ. Γεώργιος Κωστόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Αντάρης.

Σχετικά Άρθρα