Επίσκεψη ενημέρωσης του ΣΟΕΔ στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Δημοσίευση: 14 Απρ 2021 17:19

ΒΟΛΟΣ
Τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος Μαγνησίας της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) Δημήτρης Κοντούρης και ο ταμίας Ιωάννης Τσακανίκας.


Οι εκπρόσωποι του ΣΟΕΔ συναντήθηκαν με την Αντιπρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ στη Μαγνησία κα Νικολία Παπαγεωργάκη-Χανδέλη και την Υπεύθυνη του Παραρτήματος κα Σταυρούλα Ευαγγέλου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δομής και για τα προγράμματα εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει ένα παιδί προγράμματα που υλοποιούνται στο συγκεκριμένο παράρτημα όπως είναι φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες κτλ καθώς και για το εάν και πώς τα παιδιά των στρατιωτικών μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα με την πλήρη κάλυψη από το ασφαλιστικό ταμείο του στρατού.
Τέλος και από τις δύο πλευρές σημειώθηκε η ανάγκη συνεργασίας στο μέλλον καθώς και η στήριξη στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.
Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1