Απογραφή υδρογεωτρήσεων

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2021 16:15

Απογραφή κάθε είδους υδρογεωτρήσεων στους Δήμους Λαρισαίων και Κιλελέρ, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, από την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ).


Για τον λόγο αυτόν κλιμάκιο της Ε.Α.Γ.Μ.Ε. με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Μονάδας Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτρη Ματθαιόπουλο και τη συμμετοχή της κ. Μαρίας Τζίμα και του κ. Ηλία Γκουλιαβέρα, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της Λάρισας με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και στο Δημαρχείο Κιλελέρ με τον δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο.
Στη διάρκεια της συνάντησης στη Λάρισα (φωτ.), στην οποία συμμετείχε και ο γενικός δ/ντής της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας κ. Δημ. Σαββοργινάκης, τα στελέχη της ΕΑΓΜΕ παρουσίασαν τους στόχους του προγράμματος και ζητήθηκε η συνδρομή των τοπικών φορέων στις επιτόπιες εργασίες απογραφής. Σκοπός του έργου είναι η επιτόπια καταγραφή, με συμπλήρωση απογραφικών δελτίου για κάθε υδρογεώτρηση με στοιχεία τεχνικά, πληροφοριακά, μετρήσεων και χρήσης, η καταχώρηση των δεδομένων σε ψηφιακή βάση δεδομένων και η εκτίμηση των απολήψιμων ποσοτήτων νερού ανά χρήση στο υπόγειο υδατικό σύστημα της περιοχής του Δήμου Λάρισας.
Ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης, ανταποκρίθηκε πλήρως στο κάλεσμα της ΕΑΓΜΕ, ενώ θα ζητηθεί από τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Λαρισαίων να συνεργαστούν και να συνδράμουν στο έργο της Ε.Α.Γ.Μ.Ε.
Αντίστοιχα ο δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε ότι ο Δήμος θα συμβάλλει με κάθε μέσο στην πραγματοποίηση και στην ολοκλήρωση του ιδιαίτερα σημαντικού προγράμματος που εκπονεί η Ε.Α.Γ.Μ.Ε. το οποίο θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass