Οι αιτήσεις για τα voucher των Παιδικών Σταθμών

ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2021 16:15

Για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ενημερώνει τους γονείς νηπίων ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας.


Το πρόγραμμα επιχορηγεί τα τροφεία των Παιδικών σταθμών και τη δαπάνη των οικογενειών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς Παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου και λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr-paidikoi.eetaa.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων (κωδικών TAXISNET).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/-οι (μισθωτές/-οι ή αυτοαπασχολούμενες/-οι) και οι άνεργες/-οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενες/-οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24933-50218, 24933-50227 ή να απευθυνθούν στα γραφεία του οργανισμού (Δημαρχείο Ελασσόνας) για τη συμπλήρωση των αιτήσεών τους, καθώς και στους κατά τόπους Παιδικούς σταθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1