Διανομή αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2021 16:45

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, όλα αυτά τα χρόνια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στηρίζει και ενισχύει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ατόμων και οικογενειών.


Στο πλαίσιο της στήριξής τους και ιδίως την περίοδο της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας του Covid-19, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι προτεραιότητα όλων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις πάρα πολλές δωρεές τροφίμων πολιτών και επιχειρήσεων προς το κοινωνικό παντοπωλείο.
Στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί διανομή αγαθών στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου, αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 09.00 – 14.00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).
Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για την ώρα προσέλευσής τους ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελουμένων.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνήσουν με την αντιδήμαρχο κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα στα τηλέφωνα: 2493025440 - 6945591722.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1