Δεύτερη αιμοδοσία στη Ραψάνη

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2021 15:40

Για το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιουλίου, έχει οριστεί το νέο ραντεβού για τη 2η πανραψανιώτικη συνάντηση εθελοντικής αιμοδοσίας.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των εθελοντών αιμοδοτών «η ανταπόκριση του κόσμου στην 1η αιμοδοσία που έγινε πριν έναν χρόνο, ήταν ικανοποιητική, αλλά όχι για τα δεδομένα της Ραψάνης. Φέτος επιθυμία μας είναι να επεκτείνουμε τη δράση μας καλώντας σε μεγαλύτερη συμμετοχή όλους όσοι δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους, αλλά είναι ευαισθητοποιημένοι στην πράξη ζωής προσφέροντας 10 λεπτά από τον χρόνο τους.  Σε πείσμα των καιρών ας σκεφτούμε αλλιώς και να μετατρέψουμε την ελπίδα του συνανθρώπου μας σε πίστη και τον φόβο σε ασπίδα επιβίωσης. Το μήνυμα προσφοράς και αγάπης που εμπεριέχεται στην πράξη της αιμοδοσίας οδηγεί σε κοινωνίες αλληλεγγύης και ευημερίας. Δίνουμε αίμα σώζουμε ζωές.
Η Κοινότητα, οι Σύλλογοι Γυναικών και Μορφωτικού-Πολιτιστικού, ο φορέας των εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης ευχαριστούν εκ των προτέρων όλους που με μεγάλη χαρά συμβάλλουν στην υλοποίηση του σκοπού αυτού. Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει, να είμαστε όλοι για τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass