Στους Αγ. Αναργύρους το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Ο Α’ ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 17:01

Στο Δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων συναντήθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας, ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας παραχώρησης του α’ ορόφου του

Δημαρχείου, όπου προβλέπεται να στεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ. Ο αστυνομικός διευθυντής εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη συμφωνία και τόνισε ότι η μετεγκατάσταση του Α.Τ. Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους εντάσσεται στο πλαίσιο των αρχών της ΕΛ.ΑΣ. που πρεσβεύουν, εκτός των άλλων, ότι κάθε αστυνομικό τμήμα πρέπει να εδρεύει στον χώρο αρμοδιότητάς του. Ο Δήμαρχος τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της μετεγκατάστασης του Α.Τ. Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους χωρίς να εμποδιστεί η λειτουργία του ΚΕΠ, αλλά και των άλλων υπηρεσιών του Δήμου που θα συνεχίσουν να στεγάζονται στο ισόγειο του κτιρίου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, ταξίαρχος Χρήστος Σιμούλης, ο διοικητής του Α.Τ. Κιλελέρ αστυνόμος Α’ Αθανάσιος Μπαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Βαρδακούλης, Σωτήρης Νταφόπουλος και Γιάννης Ζαχαρίας, ο πρόεδρος Γιάννης Τσικρίκας και τα μέλη του Τ.Σ. των Αγίων Αναργύρων Αθηνά Ματράκη και Κωνσταντίνος Σιατραβάνης και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ. και του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1