Βελτιώνεται η αγροτική οδοποιία

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΤΑΥΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2021 18:16

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην προμήθεια υλικών αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Ταυρωπού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 199.863 ευρώ, για την κατασκευή υποβάσεων και οδών  στις  περιοχές του ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Αρτεσιανό, Γεωργικό, Κανάλια, Καρδίτσα, Καρδιτσομαγούλα, Κρύα Βρύση, Λοξάδα, Μακρυχώρι, Μητρόπολη, Μυρίνη, Παλαιοκκλήσι, Πρόδρομος – Άγιοι Θεόδωροι, Ρούσσο, Σταυρού, Φανάρι – Άγιοι Ανάργυροι, Φράγκο. Το έργο προβλέπει την προμήθεια και μεταφορά αμμοχάλικου και θραυστού υλικού λατομείου κατηγορίας Ε4 και 3Α.
«Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και τις υπηρεσίες μας στηρίζουμε στην πράξη και όχι με λόγια τους ανθρώπους της παραγωγής. Η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση  στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αποτελεί  ικανή και αναγκαία προϋπόθεση για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας. Οι Δήμοι είχαν τη δυνατότητα μέσω του Προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και τώρα μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να καταθέσουν προτάσεις για να βελτιώσουν αγροτικούς δρόμους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Τα τελευταία 10 χρόνια,   σε συνεργασία με Υπουργεία, Δήμους και ΤΟΕΒ στη Θεσσαλία έχουν ολοκληρωθεί και εξελίσσονται  484 έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,6 δισ. ευρώ απ’ όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass