Νέα ιστοσελίδα για θεσσαλικά κρασιά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2023 13:20

Με την υποστήριξη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ένωση Οινοποιών Θεσσαλίας απέκτησε τη δική της ιστοσελίδα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα προϊόντα της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την εξωστρέφεια της Θεσσαλίας.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dromoitoukrasioustithessalia.gr/ ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τη δραστηριότητα της Ένωσης, τα μέλη της, τα εξαιρετικά τους προϊόντα, τις γηγενείς ποικιλίες και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη του θεσσαλικού χώρου, στοχεύοντας στην ουσιαστική ανάπτυξη του οινοτουρισμού. Οι δρόμοι του κρασιού περιγράφουν τις παραγωγικές διαδρομές κάθε νομού της, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας τις γηγενείς ποικιλίες που εκφράζουν το μέλλον του κρασιού. Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Δήμων και των Επιμελητηρίων, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ με επίκεντρο την οινική παράδοση του τόπου μας και όπλο την πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση της περιοχής, η προσπάθεια της Ένωσης Οινοποιών Θεσσαλίας συμβάλλει με προστιθέμενη αξία στην αναπτυξιακή της δυναμική. Στόχος της προσπάθειας είναι η αξιοποίηση του οινοτουρισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και η ανάγκη σύνδεσης του θεσσαλικού οίνου με την εστίαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass